Start bouwwerken Residentie Robert januari 2020

Logo Verplancke.jpg

KIELDRECHT/MEERDONK - In januari 2020 starten de bouwwerken van Residentie Robert. Dit project van 21 appartementen met ondergrondse parkeergarage is het sluitstuk op de nieuw aangelegde verkaveling in de Kouterstraat. Deze appartementen zullen worden gebouwd door Verplancke bouwonderneming.

Woonproject Robert is een verkaveling in de Kouterstraat op de grens van Meerdonk/Kieldrecht en bestaat uit ééngezinswoningen en appartementen. In een eerste fase worden de woningen aan de Kouterstraat opgetrokken. De oplevering is gepland voor de zomer van 2020. In een tweede fase realiseren we acht woningen plus de appartementen, Residentie Robert genaamd. Voor deze fase werd er een nieuwe weg (Bastionstraat) op de site van de voormalige Hulsterlo hoeve aangelegd. De verkoop loopt goed. De woningen van fase 1 zijn uitverkocht en na vier weken is de helft van de woningen van fase 2 de deur uit.

 Vanaf deze week kan u bij onze verkooppartner Huyzen Beveren terecht voor alle informatie betreffende de appartementen die het sluitstuk van woonproject Robert vormen. Voor de bouwwerken werken we samen met Verplancke Bouwonderneming nv. Deze gekende aannemer is met drie generaties ervaring en vele mooie referenties de aangewezen bouwpartner om kwaliteit te garanderen. In januari 2020 wordt er gestart met de graafwerken van de ondergrondse parkeergarage om tegen de lente de bovengrondse werken te kunnen aanvatten. De oplevering van de appartementen is gepland voor oktober 2021.

 Heeft u graag meer informatie? Kom langs op onze OPEN-HUYZEN-DAG op dinsdag 3 december 2019 tussen 16u – 20u30 (doorlopend) in het OC Ermerike, Tuinwijkstraat 66 Kieldrecht.

Of maak een afspraak bij Huyzen Beveren, 03 750 03 30 of beveren@huyzen.be .

 https://www.huyzen.be/nieuwbouw/3920883/ruime-nieuwbouwappartementen-in-een-groene-omgeving 

Matthias Smet